Instructie wedstrijdkleding HV Quintus

Vanuit de handbalvereniging HV Quintus wordt de wedstrijdkleding op huurbasis geleverd aan de leden. Het huurbedrag wordt geïnd door middel van een jaarlijkse bijdrage boven op de jaarlijkse contributie.

Dit huren van kleding kan niet zonder medewerking van alle leden. Wij vragen daarom de ouders van de leden en de leden zelf om het onderstaande goed door te lezen.

Aangezien de vereniging eigenaar blijft van de kleding, willen wij iedereen op de hoogte brengen van de voorwaarden die aan de levering van de kleding worden gesteld.

Deze voorwaarden zijn:

• De kleding wordt voor een periode van 3 jaar (met optie voor een 4e jaar) door de vereniging aangekocht en blijft eigendom van de vereniging;
• Van de leden wordt verwacht dat zij de kleding uitsluitend gebruiken waarvoor het bestemd is, dus alleen voor wedstrijden;
• Per team wordt een tas geleverd met daarin 10 sets (shirt en broek);
• Alle shirts en broekjes zijn voorzien van een nummer;
• Ieder lid speelt met een vast nummer, dus een vaste set kleding. Invallers in het team maken ook gebruik van deze kleding;
• Na elke wedstrijd wordt de kleding ingeleverd en door één van de ouders meegenomen en gewassen;
• De ouders van de leden wassen de kleding om tourbeurt, waarbij verwacht wordt dat onderling wordt afgesproken welke ouder wanneer wast;
• De kleding wordt gewassen volgens het wasvoorschrift zoals dit is aangegeven op de achterzijde van dit A4’tje.

Nog enkele andere zaken die van belang zijn:

Ernstige beschadiging/verlies
We gaan er van uit dat ieder lid heel zorgvuldig omgaat met de kleding. Mocht er toch kleding beschadigd zijn of een shirt of broekje kwijt geraakt is, meldt dit dan zo snel mogelijk bij je coördinator.

Reserveshirts
De reserveshirts kunnen afgehaald worden bij Esther van Zijderveld, Broekkade 9, Honselersdijk, op donderdag tussen 17.00-19.00 uur of op vrijdag tussen 17.00-19.00 uur. Liefst na een telefoontje of mailtje, dan staat de tas klaar.
tel: 06-30183389 of email info@esthervanzijderveld.nl
De shirts moeten gewassen terug gebracht worden op de woensdag na het wedstrijdweekend tussen 17.00-19.00 uur.

Tot slot hopen wij dat ieder lid met veel plezier in de kleding zal spelen. Dank je voor jullie medewerking.

Het handbalbestuur van HV Quintus

Algemene wasvoorschriften wedstrijdkleding HV Quintus

Wassen
• Kijk altijd eerst in het wasetiket dat is ingenaaid in het shirt of broekje