Afgelopen pinksterweekend zijn meiden A-B en C in de prijzen gevallen bij de Quirinus Cup in Neuss - Duitsland

Teams uit heel Europa streden om de hoogste eer. De C meiden wonnen in hun poule, de B meiden wonnen na mooie pot tegen het Roemeense Buhusi ook hun poule en de dames A, na een zwaarbevochten gelijkspel tegen Magdenburg, idem dito.

Op dag 2 waren begon de afvalrace. Alle 3 de teams wonnen de kwartfinales.

In de halve finale was het fysiek sterke Zwickau met 15-18 net te sterk voor onze C meiden, maar de wedstrijd om plaats 3 werd wel weer gewonnen. Handbalschool Brabant werd hier met 14-11 verslagen.

Na de winst in de kwartfinale stond de halve finale ook te wachten voor de meiden B. Een zware wedstrijd te die uiteindelijk met 9-8 gewonnen werd en zich dus plaatsten voor de finale, ook tegen Handbalschool Brabant. Dit werd een spannende pot. Helaas werd er met 1 doelpunt verschil verloren, maar voorwaar een topprestatie.

De meiden A wonnen de kwartfinale met 13-3 van Tachos, maar in de halve finale was het fysiek sterke Slavia Praag helaas met 11-15 te sterk. Gelijk daarna moesten de meiden om plek 3 spelen tegen de Praagse ploeg Sokol Pisek, welke glansrijk met 22-14 werd gewonnen.

2 keer brons en 1 keer zilver plus Dian werd keepster van toernooi bij de B en Jill werd bij de A speelster van het toernooi. Een fantastisch resultaat op leerzaam, zwaar en goed toernooi!