Qlympics op zondag 31 maart 2019

QLYMPICS 2019

Na de successen van vorige jaren, kan je dit jaar ook weer meedoen aan de Qlympics. De afdelingen van Quintus organiseren gezamenlijk een “allround-sportmiddag” voor alle sportliefhebbers van 8 tot 14 jaar. Dit vindt plaats op de zondagmiddag in het VetHeuls weekend, op zondag 31 maart. Zorg dat je er op tijd bij bent!

HOE KAN JE MEEDOEN?
Je mag zelf met een aantal vrienden, vriendinnen, klasgenoten, familieleden of sport- vrienden een team maken van 8 tot 10 sporters. Het maakt niet uit of het een gemengd team is, of jongens en meiden apart, welke sport ze doen, en ook de leeftijden in het team mogen variëren. Het is voor leden van de sportvereniging, maar ook introducees zijn van harte welkom. Het is dus gewoon voor iedereen die zin heeft om een middagje te sporten. Ook is het leuk als je team zelf voor een coach zorgt; bijvoorbeeld een ou- dere broer of zus, of een vader of moeder die jullie deze middag langs alle onderdelen begeleid.

WAT GAAN WE DOEN?
Elk team speelt deze middag alle sporten die bij Quintus gespeeld worden. Dus bij de QLYMPICS speel je allemaal: volleybal, badminton, voetbal, tennis, gym, jeu de boules, handbal en rolstoelhandbal. Een echt allround-sport-spektakel dus op ons eigen sport- complex.

WAAR EN WANNEER VINDT HET PLAATS?
De start vindt plaats op zondag 31 maart om 12.30 uur in de Eekhouthal, die dit weekend ook in het teken staat van “VetHeuls”. Daarna verspreiden de teams zich over de sporthallen, het handbalveld, het kunstgras voetbalveld en de tennis- en jeu-de- boules-banen. Rond 16.30 uur zal de prijsuitreiking van de QLYMPICS zijn in Hal 2.

Als je 8 a 10 sportliefhebbers verzameld hebt, verzin je een leuke naam voor jullie team en stuur je een mail naar: Qlympics@quintushandbal.nl. Hierin noem je je teamnaam, de namen en leeftijden van jullie spelers, samen met de sport die ze beoefenen. Als je een coach hebt, geef deze dan ook door. Per team willen we graag één mailadres van de contactpersoon. Let op dat je een bevestiging krijgt van je inschrijving, dan pas weet je zeker dat je er bij bent.

HOE INSCHRIJVEN?
Er is plaats voor 16 teams, dus geef je snel op, want VOL = VOL.
De inschrijving sluit op 10 maart 2019.
8 sporten op één middag! Zorg dat je erbij bent!

WAT GA JE NU DOEN ?
Vraag je vrienden en vriendinnen of zij meedoen op 31 maart en geef je op voor de QLYMPICS bij: Qlympics@quintushandbal.nl