Instromen bij een jeugdselectie van Quintus

Beste ouders, handballers en handbalsters,

Quintus Handbal is een open vereniging. We willen talenten uit de regio graag de kans bieden om in te stromen bij de jeugdselecties van Quintus Handbal, om hun talent door te ontwikkelen. Ambitieuze handballers en handbalsters willen we graag helpen hun sportieve doelen te bereiken.

In de maanden februari en maart bieden wij ambitieuze, talentvolle spelers en speelsters graag de gelegenheid om vrijblijvend, drie keer mee te trainen. Ze kunnen tijdens deze trainingen verkennen of ze het niveau hebben om door te groeien naar de top.

Na de drie proeftrainingen volgt er een gesprek waarin onze trainers de mogelijkheden van uw zoon/dochter binnen onze vereniging zullen aangeven. In het gesprek zal er een eerlijk advies gegeven worden. Een realistisch advies zou dus kunnen zijn dat een overstap naar de jeugdselecties van Quintus Handbal wordt afgeraden.

Een voorwaarde om deel te mogen nemen aan deze proeftrainingen is dat de eigen verenigingstrainer hiervan op de hoogte is. Verenigingstrainers zijn daarnaast ook altijd welkom om onze trainingen te bezoeken. Trainingen en/of wedstrijden van de eigen vereniging gaan altijd voor.

Heeft uw zoon of dochter belangstelling voor deze proeftrainingen bij Quintus Handbal? Stuur dan een mail naar: talentontwikkeling@quintushandbal.nl.

Benoem in deze mail ook: naam, geboortedatum, huidige vereniging, team, voorkeurspositie in het veld en hoeveel keer per week er op dit moment wordt getraind.

Omdat de verenigingen in april al bij het NHV hun teams moeten aanmelden voor de competitie, adviseren we ouders van jeugdspelers en speelsters die de overstap naar Quintus Handbal overwegen, al in maart een beslissing te nemen.

Lees hier meer over talentontwikkeling

Namens Quintus Handbal,

Jan van Kester