Oproep vrijwilligers Quintus Handbal

Aan iedereen die handbalvereniging Quintus een warm hart toedraagt,

We zijn op zoek naar jou! Een vrijwilliger die deel wil gaan uit maken van het team van vrijwilligers (onze kanjers) die er wekelijks voor zorgen dat vele mensen actief of passief kunnen genieten van handbal bij Quintus.

Quintus Handbal is zowel in de regio als landelijk toonaangevend op het gebied van handbal. Tijdens het afgelopen EK Handbal in Frankrijk waren er dan ook een aantal dames actief die een Quintus verleden hebben. Zoals jullie wellicht weten, draaien we bovenin mee in de verschillende competities. Zowel de jeugd, breedtesport als topsport kent Quintus en vele verenigingen vinden het wekelijks dan ook een uitdaging om een wedstrijd tegen Quintus Handbal te spelen.
Kortom, Quintus Handbal is écht een vereniging waar je bij wilt horen en iets voor wil doen en dat kan!

We zijn op zoek naar:
• Barmedewerkers
• Scheidsrechters
• Scheidsrechter begeleiders

Op de website tref je de verschillende functieprofielen. Dit geeft een beeld van wat je van de functie kan verwachten. Natuurlijk wordt er gezamenlijk afgestemd wanneer je ingedeeld wordt en wat het beste bij jou past.
Mail naar vrijwilligers@quintushandbal.nl om dit te bespreken. Wij brengen je dan in contact met de juiste persoon.

Daarnaast is het bestuur ook bezig met een vrijwilligersplan. We zien namelijk graag dat ieder lid of ouder een vrijwilligerstaak op zich neemt. Wij kunnen van vele leden en ouders zeker nog hulp gebruiken. Natuurlijk kan en mag je zelf precies aangeven wat jou leuk lijkt. Een (sportieve) stage hoort bijvoorbeeld ook tot de mogelijkheden!

In het kader van de feestdagen en iets over hebben voor elkaar, vragen we aan een ieder zich aan te melden voor het einde van 2018 zodat we in 2019 gezamenlijk verder kunnen bouwen aan deze prachtige vereniging.

Hele fijne feestdagen en alvast een gelukkig en gezond 2019 toegewenst!

Namens het Quintus handbalbestuur