Zaterdag 1 december: opname video NOC*NSF voor de campagne 'Sportplezier'

Aankomende zaterdagavond 1 december zal tijdens de wedstrijden van HV Quintus DS1 - SEW DS1 om 18.30 en van de Wematrans /Quintus HS1 en Neerpelt (B) HS1 om 20.15 uur een korte promotiefilm worden opgenomen over sfeer en gastvrijheid binnen een sportvereniging.

In samenwerking met NOC*NSF werkt Sportplezier.nl samen aan de campagne ‘Sportplezier’. Deze campagne is onderdeel van het programma ‘Naar een Veiliger Sportklimaat’. Het doel van de campagne is om het sportplezier op de verenigingen te vergroten door gewenst gedrag rondom de sportvelden te stimuleren en ongewenst gedrag te voorkomen. In dat kader wordt een doorlopende campagne op Facebook, Twitter en Instagram georganiseerd. De focus ligt op het inspireren en motiveren van bestuurder, trainer, coach, scheidsrechter, jurylid of ouder rondom de sportvereniging.

Tijdens deze avond zal er rondom het complex, in de kantine, maar ook in de wedstrijdhal opnames worden gemaakt. Graag maken wij u hierop attent in verband met de privacy wetgeving. Aangezien we niet aan iedereen kunnen vragen of ze akkoord zijn, willen wij u vragen om dit met uw achterban te delen. Mocht er iemand echt niet opgenomen willen worden, is het mogelijk om dit op de avond kenbaar te maken bij de filmploeg.