Voortgang renovatie kleedkamers (update)

Zoals u heeft gelezen en ook gezien op ons complex wordt er hard gewerkt aan de renovatie van o.a. de kleedkamers van de Eekhouthal.

Begin oktober is de Eekhout Bouw begonnen met dit werk, waarbij er 2 weken nodig waren om de ruimtes terug te slopen tot de nieuwe basis. De voorzieningen die volgend jaar 40 jaar oud zouden worden zijn hiermee verdwenen en met de nieuwe basis zullen er mooie voorzieningen terugkomen. Van vloer tot wandtegel, van deur tot sanitair alles wordt onder handen genomen om de leden van onze en andere verenigingen netjes welkom te heten.

De foto’s geven al een eerste impressie van de nieuwe basis en het optrekken van nieuwe wanden voor bijvoorbeeld de MIVA voorzieningen. Alles wordt uiteindelijk voorzien van comfort wat vandaag de dag verwacht mag worden gecombineerd met duurzame technieken om zo het complex verder te verduurzamen. Waarbij zowel de behoefte van de topselecties van de handbal zijn opgenomen, maar ook verbeteringen in toegankelijkheid voor de rolstoelsporters op het complex.

Om deze plannen mede te realiseren heeft Stichting Beheer en Exploitatie Sportaccommodatie Quintus de obligatielening 2018-2026 uitgeschreven, waarbij 2% rente wordt geboden voor een looptijd van 8 jaar. Op de Website is meer informatie en deelnameformulier(en) te vinden