Heb jij je spelregel bewijs al?

Lees dit goed door en onderneem actie!
Je bent hier zelf verantwoordelijk voor.

Wat betekent dit voor jou?
Ben je geboren na 1998 en speelt in de A-jeugd (of val je er wel een in?) of ben je trainer en/of coach van een c-team of hoger? Dan moet jij je spelregelbewijs halen.

Tot voor kort stonden er nog geen sancties op wanneer je het spelregelbewijs nog niet had gehaald, maar vanaf 1 november 2018 zijn die sancties er wel.
Wanneer je op 1 november 2018 niet in het bezit bent van een spelregelbewijs mag je niet meer spelen. Je relatiecode van het NHV wordt dan geblokkeerd en je kan dan ook niet meer worden toegevoegd aan het digitale wedstrijd formulier.

Wat kun je er zelf aan doen?
Gelukkig kun je er zelf wat aan doen om dit te voorkomen. Haal je spelregelbewijs via de website www.Handbalmasterz.nl, Het ‘examen’ kost je maar 10 minuten (tenminste als je de spelregels kent) en scheelt je na 1 november as een hoop frustratie!

Blijkt nu dat je toch wat minder goed op de hoogte bent van de spelregels kun je hier ook oefenen, er is dus aan alles gedacht om het je zo makkelijk mogelijk te maken om je spelregel bewijs te halen. e kunt hier oefenen en uiteindelijk je examen doen. Het kost je ongeveer 15 minuten (tenminste als je de spelregels goed kent. Hier kun je oefenen en uiteindelijk een examen doen.

Wat heb je hiervoor nodig?
1. Een gebruikersnaam, dit is je relatiecode van het NHV, deze is te vinden in de handbalapp onder digitale pas.
2. Je activatiecode, wanneer je verplicht bent om het spelregelbewijs te halen heb je deze onlangs gekregen.
Mocht je één van beide of beide niet (meer) hebben? Geen paniek! Stuur een mail naar fgs@quintushandbal.nl en vraag om de activatiecode voor sportlink, dan krijg je alsnog je gebruikersnaam en activatiecode thuisgestuurd.

Ook is het mogelijk om je spelregelbewijs te halen wanneer je voor 1998 bent geboren. Gewoon omdat je het nuttig of leuk vind! Stuur dan ook een mail naar fgs@quintushandbal.nl en je gebruikersnaam en activatiecode wordt je toegezonden.

Wanneer je geen lid bent van Quintus Handbal kunnen wij er niet voor zorgen dat je je spelregelbewijs haalt, maar natuurlijk kun je wel de test doen. Misschien leuk om te kijken hoe goed je ouders de spelregels kennen?.

Hoe kun je je examen doen?
1. Zorg er voor dat je gegevens kloppen in de handbal app van sportlink.
Dit kun je makkelijk doen in de handbalapp onder het kopje algemeen/instellingen. Zie ook elders in deze nieuwsbrief een uitgebreide beschrijving.

2. Activeren van je account.
Voordat je kunt inloggen dien je eerst je account te activeren
• Ga naar: https://www.handbalmasterz.nl/activeren/
• Je komt nu in onderstaand scherm.
• Vul hier je gegevens in. Let op dat je mailadres dezelfde de is als die in sportlink!
• Lees de algemene voorwaarden door, vink deze aan voor akkoord
• klik op ‘nu activeren’
• Je ziet nu onderstaand scherm en zoals je kunt lezen, heb je een mail gehad met een link om je account te activeren.
• Ga naar je mailadres, klik op de link in je mail. Hierdoor activeer je je account.
• Nu kun je inloggen en je spelregelbewijs halen.

3. Registreren van jouw spelregelbewijs
Hier hoef je niets voor te doen. Door je examen te halen wordt dit automatisch in sportlink geregistreerd en je kunt per 1 november gewoon blijven handballen en/of coachen!

4. Ben je te vaak gezakt en kun je geen examen meer doen? ook geen paniek! Stuur een mail naar fgs@quintushandbal.nl .Je account wordt uiterlijk binnen maximaal twee dagen weer geactiveerd.
Veel succes met het behalen van je spelregelbewijs!.