22 jaar vrijwilligerswerk!

De Jeugdcommissie heeft afscheid genomen van Antoinette Vijftigschild en Anita van Elswijk. Deze dames hebben bij elkaar 22 jaar hun ziel en zaligheid in de Jeugdcommissie gestopt. Van voorzitter tot coördinator; er is geen functie die ze niet bekleed hebben! De uren dat zij zich hebben ingezet voor onze jeugd zijn niet te tellen. Dit moeten er duizenden zijn. Veel handballers hebben zij zien opgroeien binnen onze vereniging. Dat werd mede mogelijk gemaakt door alles wat Anita en Antoinette – vaak ook achter de schermen- allemaal met de Jeugdcommissie regelden. Daarnaast reisden zij stad en land af met hun eigen handballende kinderen. Wij zijn Anita en Antoinette dan ook veel dank verschuldigd namens het Bestuur en Jeugdcommissie van Quintus Handbal. Op gepaste wijze zijn zij bedankt voor hun inzet. Hun expertise blijven ze op de achtergrond met ons delen.

Laten Anita en Antoinette een voorbeeld zijn. De Jeugdcommissie heet inmiddels Anita Scholtes en Svenja Pakvis van harte welkom. Anita en Svenja draaien al volledig mee als coördinator. Onmisbare schakels om onze jeugd te laten handballen. De Jeugdcommissie Quintus handbal is een volcontinu bedrijf met enthousiaste en ambitieuze vrijwilligers. Bent u bereid uw steentje bij te dragen op het gebied van Quintus Jeugd handbal? Laat het ons weten via jeugdcommissie@quintushandbal.nl

Nanda van Soest
Ruben van den Driest