Quintus dames zoeken nieuwe hoofdsponsor

De topsportselectie dames handbal van Quintus levert al jarenlang topprestaties.
Amateursport op het allerhoogste niveau van Nederland en regelmatige deelnemer in Europese competities.
Elk jaar strijden zij mee om het landskampioenschap en donderdag 10 mei staan zij wederom in de finale om de nationale handbalbeker. Regelmatig stromen talenten door naar buitenlandse topverenigingen en leveren onze talenten een geweldige bijdrage aan het nationale handbalteam dat internationaal op laatste EK´s, WK´s en Olympische spelen zo succesvol is.

Daarnaast is de A jeugd dit jaar nationaal kampioen geworden. Van dit team stromen speelsters door naar de Dames selektie. De vereniging kan bogen op een geweldige jeugdopleiding waardoor de continuïteit geborgd is, Quintus is op handbalgebied toonaangevend in Nederland.

De speelsters en de vereniging bruisen van ambities om nog succesvoller te worden. Om dit te bereiken zoeken zij een nieuwe hoofdsponsor die zich herkent in : Topprestaties, Ambitieus, Committed, Doorzettingsvermogen, Resultaatgericht, Sociaal verantwoordelijk en bovenal willen winnen.

Quintus is een uitstekend middel om zowel regionaal, nationaal als internationaal de herkenbaarheid van uw bedrijf te vergroten. Wij willen graag met U in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Neem gerust contact op met de voorzitter van de sponsorcommissie Bas Vermeulen via dit formulier
Vele bedrijven zijn aan deze mooie vereniging verbonden en het is tevens een uitstekend middel voor relatiemanagement in onze businesscorner en business to business activiteiten middels de businessclub Quintus.