Quintus Rolstoelhandbal Westland scoort voor clubkas tijdens Nationale Belmaanden 2018!

Quintus Rolstoelhandbal uit Kwintsheul komt in actie om geld op te halen voor de eigen clubkas. De club doet mee aan de Nationale Belmaanden 2018, een initiatief van de VriendenLoterij waarmee clubs en -verenigingen structureel geld op kunnen halen bij hun achterban. HV Quintus wil met die inkomsten graag een ondersteuning bieden aan de verbouwing van kleedkamers van de Eekhouthal.

Op 1 februari 2018 bellen leden van Quintus Rolstoelhandbal andere clubleden en hun aanhang met de oproep mee te spelen met de VriendenLoterij. De helft van ieder verkocht lot komt direct ten goede aan de clubkas van . Als 50 deelnemers bijvoorbeeld met één lot een heel jaar voor een club of vereniging meespelen, dan levert dit de clubkas 4.700 euro op. En daarnaast maken de clubleden als deelnemers van de VriendenLoterij maandelijks kans op grote (geld)prijzen.

Extra geldprijzen Nationale Belmaanden 2018
De VriendenLoterij keert tijdens de Nationale Belmaanden 2018 extra geldbedragen uit aan de vijf clubs die de meeste loten hebben verkocht. Dit bedrag komt bovenop de structurele inkomsten die clubs en verenigingen vanaf Nationale Belmaanden 2018 genereren.

Iedereen die mee gaat spelen t.b.v. HV Quintus ontvangt van de vereniging ook een Quenie, onze eigen groene Quintusbal met smiley.

• Internationaal Transport J.P. Vis & Zn. B.V.