Vrijwilligersavond 2017

Zaterdag 2 september was een bijzondere dag voor Quintushandbal. Tijdens de vrijwilligersavond had de voorzitter het voorrecht om 3 vrijwilligers extra in het zonnetje te zetten.
Zo werden Joke Lekkerkerk en Theo Bakker benoemd tot Lid van Verdienste voor hun jarenlange inzet voor onze vereniging en werd Theo van Paassen “Vrijwilliger van het Jaar”.

Joke Lekkerkerk – Lid van Verdienste
Als speelster is Joke 40 jaar geleden begonnen bij Van der Voort Quintus waar ze jarenlang een vaste waarde was voor ons 1e damesteam. In 1976 maakte ze haar debuut in het Grote Oranje en na vele jaren op topniveau gehandbald te hebben heeft Joke na haar sportieve carrière vele vrijwillige functies vervuld. Zo was zij jarenlang begeleidster bij de Dames 1, heeft zij diverse bestuurlijke taken bekleed en was zij de afgelopen jaren één van de drijvende krachten van de CT¬- Dames. Hiermee is Joke al meer dan 40 jaar verbonden aan onze vereniging.

Theo Bakker – Lid van Verdienste
Ook Theo is 50 jaar geleden begonnen met handballen en heeft zich sindsdien continue ingezet voor onze vereniging. Zo was hij jarenlang contactpersoon binnen de vereniging en verleende hij vele hand- en spandiensten. Echter, zijn grote ambitie was het scheidsrechterskorps. Zelf was Theo bondsscheidsrechter waarvoor hij nog is onderscheiden met de Zilveren Fluit van het NHV (25 jaar scheidsrechter), heeft hij vele jaren (jeugd)scheidsrechters op- en begeleid, en zich de laatste 20 jaar ingezet voor een correct verloop aan de wedstrijdtafel bij onze eredivisie wedstrijden.

Vrijwilliger van het Jaar
Zoals iedereen weet draait onze vereniging op enorm veel vrijwilligers, vrijwilligers die week in week uit hun tijd in dienst van de vereniging stellen en er zo voor zorgen dat we kunnen blijven handballen én alles wat daarmee te maken heeft. Graag zouden we dan ook al die vrijwilligers persoonlijk willen bedanken maar helaas ontbreekt het ons aan de financiële middelen om deze 285 vrijwilligers blij te maken met een mooie bos bloemen.
Daarom hebben we besloten om een Vrijwilliger van het Jaar te kiezen die symbool staat voor al deze vrijwilligers !!

Dit jaar hebben we gemeend om Theo van Paassen als “Vrijwilliger van het Jaar” te benoemen vanwege zijn lange staat van dienst en enorme inzet voor de vereniging.

Het bestuur.

• Internationaal Transport J.P. Vis & Zn. B.V.