Heren A-jeugd Partille Cup 2017 (dag 4)

Heren A-Jeugd op de Partille Cup 2017 (dag 4)

6 juli 2017

Vandaag pas vanaf 14.50 wedstrijden spelen. Er was dus tijd genoeg om de stad Gotenburg verder te verkennen. Hiervan is door een aantal mannen ook gebruik van gemaakt. Sommigen kozen er voor om lekker rustig bij de school te blijven en even te relaxen voordat de hectiek van de Partille Cup weer over je heen valt.
De eerste wedstrijd speelden we tegen een Braziliaans team, HEBS. Je kan merken dat de mannen langzamerhand gaan wennen aan het niveau. Deze wedstrijd ging gelijk op maar werd helaas in de laatste seconden verloren (eindstand 14-15).

De tweede wedstrijd speelden we tegen de nummer 1 van de poule, de Zweedse ploeg Önnereds HK. Een team wat naar mijn mening zo in de top van de eerste divisie in Nederland mee kan draaien. Wij hadden dan ook geen enkele kans tegen deze ploeg. Uiteindelijk zijn we in onze poule als 5e geëindigd met een gelijk puntenaantal als onze Belgische tegenstander.

Morgen spelen we de wedstrijden in de B finale. Wij hebben een Duitse ploeg als tegenstander (HSG Mörlen).

Onze Zwedentrip is mede ondersteund door:
Agona b.v. Installatietechnieken, SUPAIR banen voor ingenieurs, Jan van Ab schilders- en afwerkingsbedrijf Volendam, Bouwkundig Tekenbureau Verlaan, Ravage, Welgelegen Food & Drinks, AKPro Ramen & Deuren, Stamppotboerenkool.nl, Fast Sspinning, X-Styles.
Onze hoofdsponsor: Flynth

Vänliga hälsningar,
Ferry Bakker

• Internationaal Transport J.P. Vis & Zn. B.V.