Vrijwilligers gezocht

Beste Quintus liefhebbers,

Handvereniging Quintus draait, zoals iedere vereniging, voor een groot gedeelte op vrijwilligers. Deze zorgen ervoor dat:
- er getraind kan worden,
- er wedstrijden worden gehouden,
- de zaal beschikbaar is,
- er materiaal beschikbaar is om mee te sporten en..
..vergeet hierbij natuurlijk niet alle andere activiteiten van de vereniging(bijvoorbeeld de evenementen en de barindeling!).
Tegenwoordig heeft iedereen het er druk mee, waardoor er weinig tijd is om je ook nog als vrijwilliger in te zetten. Toch doen wij hierbij een dringend beroep op je!
Het aantal vrijwilligers bij Quintus is de afgelopen jaren stukje bij beetje afgenomen. We merken dat sommige zaken hierdoor alleen te organiseren zijn met kunst en vliegwerk. Dit vraagt veel, misschien te veel, van een beperkt aantal mensen. Het idee is dat vele handen licht werk maken. Ook is het nog eens leuk en gezellig om bijvoorbeeld bij de wedstrijd van je zoon of dochter te helpen.

Concreet zijn we op zoek naar mensen die willen helpen bij wedstrijden als scheidsrechter, bij het invullen van bardiensten en festiviteiten. Daarnaast zijn we ook op zoek naar versterking van ons bestuur, zowel bij de vereniging, als bij Stichting Tophandbal Quintus, als bij de jeugdcommissie. Tot slot, niet te vergeten, mensen die bij de nieuwbouw willen helpen.

Mocht u interesse hebben? Of wilt u helpen, maar u weet nog niet waarmee? Neem dan alsjeblieft contact via vrijwilligers@hvquintus.nl of middels het aanmeldformulier klik hier! Je hulp is van harte welkom en hard nodig!

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur en alle sporters