Wil je lid worden van handbalvereniging Quintus? Dat kan!

Je moet onderstaand aanmeldingsformulier invullen (eventueel door één van de ouders of verzorgers(sters)). Tevens moet je een pasfoto meesturen voor het spelerspasje (legitimatiebewijs). Dit spelerspasje wordt gebruikt om bij wedstrijden aan te tonen dat je lid bent en in welke leeftijdsgroep je ingedeeld bent.

Deze spelerspasjes zijn bij de jeugd drie jaar geldig en bij de senioren 5 jaar (bij overgang naar een andere categorie moet een nieuwe kaart worden aangemaakt). Bij de jeugd zijn deze registratiekaartjes in het bezit van de teamleiding. Medio april/mei worden de namen gepubliceerd van degenen die een pasfoto moeten in leveren. Het verzoek om dit zo snel mogelijk te doen, want niet op tijd ingeleverd betekent niet meespelen.

Inschrijfformulier

Het handbalseizoen loopt van 1 juni tot en met 31 mei. Je bent dus voor een heel jaar lid van Handbalvereniging Quintus. Afmeldingen moeten voor 1 april van het lopende jaar schriftelijk bij de ledenadministratie worden en dus niet bij een leidster of leider. Geef bij het afmelden ook even aan wat de reden is van je afmelding. De vereniging wil graag weten waarom leden vertrekken. Via onderstaande link kan je het afmeldingsformulier downloaden. Op het afmeldingsformulier kun je nalezen welke route je moet volgen.

Mocht je naar een andere vereniging willen vertrekken of de overstap willen maken naar onze vereniging, dan heb je een overschrijvingsformulier nodig. Het verzoek hierbij is om dit ook per e-mail kenbaar te maken bij onze ledenadministratie.

Afmeldformulier

• Koornneef Werving & Selectie
  • Sproeibedrijf Van Zijl-Vollebregt
  • Metazet
  • Internationaal Transport J.P. Vis & Zn. B.V.