Heren A-jeugd Partille Cup 2017 (dag 5)

7 juli 2017

Hej!
De B-finale begon vandaag voor ons om 12:50. De A-finale was te hoog gegrepen. We spelen in de categorie onder 21 jaar waarbij onze oudste 19 jaar is. Die 2 jaar maakt hier echt het verschil. In de A-finale staan alleen maar Zweedse en Noorse teams van een niveau wat in Nederland in de 1e divisie zou spelen. De B-finale was internationaler, Canada, België, Duitsland , Brazilië, Denemarken en uiteraard Nederland. Op de Partille Cup word de finaleronde in een knock-out systeem gespeeld. Verliezen is klaar en naar huis. Onze kwartfinale wedstrijd was tegen HSG Mörlen. Een echte Duitse tegenstander waar tegen HV Quintus/DIOS het in het begin altijd lastig heeft. Gedurende de wedstrijd werden we sterker en haalden we de wedstrijd naar ons toe. De eerste winst van het toernooi was binnen! 21 – 24!

De halve finale was tegen een bekende tegenstander, HEBS uit Brazilië. Deze wedstrijd, gecoacht door Djuri, was een kopie van de vorige wedstrijd in de poule tegen hun. Door wat Braziliaanse schwalbes waar de Poolse scheidrechters in mee gingen en door slecht afronden vanuit onze kant kwamen wij 2 doelpunten te kort om de B-finale te halen (eindstand 17-16). Spullen inpakken en naar huis dus.

Vanavond zijn er nog een aantal jongens en een coach de stad in om nog wat handbal te kijken of een biertje te doen. Morgen staat de bus te wachten om ons naar het vliegveld te brengen. We gaan weer terug naar het vertrouwde Kwintsheul of Den Hoorn.

Deze trip naar Zweden was voor iedereen een mooie ervaring. Een andere beleving van handbal, andere culturen en veel lol. Er zijn in deze trip weer mooie herinneringen ontstaan. Wij willen onze sponsors en de bedrijven waar we voor hebben gewerkt ook hartelijk bedanken. Er is iets ontstaan wat een leven mee gaat.

Onze Zwedentrip is mede ondersteund door:
Agona b.v. Installatietechnieken, SUPAIR banen voor ingenieurs, Jan van Ab schilders- en afwerkingsbedrijf Volendam, Bouwkundig Tekenbureau Verlaan, Ravage, Welgelegen Food & Drinks, AKPro Ramen & Deuren, Stamppotboerenkool.nl, Fast Sspinning, X-Styles en Kwekerij De Bonfut.
Onze hoofdsponsor: Flynth

Vänliga hälsningar,
Ferry Bakker

• Sproeibedrijf Van Zijl-Vollebregt
  • Koornneef Werving & Selectie
  • Internationaal Transport J.P. Vis & Zn. B.V.
  • Metazet